Introduction

K: Egyedül, vagy többen is mehetünk (3-4 fő?!)
V: A búvóhely csak párok részére kiadó! Prostikat, ittas egyéneket, ápolatlan személyeket NEM engedünk be az apartmanjainkba! Ha többes gabalyodásra vágytok, vagy castingolni szeretnétek azt máshol tegyétek meg. Ilyesmit NEM támogatunk! Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban!


K: Miért jobb hozzánk jönni, mint motelbe?
V: A motelben portás is van! Nálunk átveheted a kulcsot még a partnered megérkezése előtt. Így úgy fogadhatod a hölgyet mintha a saját lakásodban lennél. Neki nem kell találkoznia harmadik személlyel!

K: Mennyivel előtte szóljak ha foglalni szeretnék?
V: Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4órával. Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 22óráig, hétfőtől-vasárnapig.

K: Mi van ha hívsz, de nem vesszük fel?
V: Folyamatosan telefon közelben vagyunk. De lehet olyan szituáció amiért nem tudjuk felvenni a telefont (erre max.1% esély van). Ilyen esetben vissza hívunk (csak diszkréten megcsörgetünk!). Sajnos volt már rá példa hogy a szolgáltató hibájából nem volt elérhető a számunk. Ilyenkor NE keseredj el! Hívj újra később!:-)

K: Mi található az apartmanban? Van e szórakozási lehetőség?
V: Két fő részére: friss ágynemű, törölköző, tusfürdő stb.Infraszauna,masszázszuhankabin, légkondicionáló. TV, rádió, dvd (USB csatlakozási lehetőség), Wi-Fi .Parkosított kert . Tehát a kikapcsolódás garantált.:-)

K: Mikor kell fizetnem? Hogy tudok távozni?
V: Fizetni érkezéskor kell előre a helyszínen, ha el akartok menni, csak ki sétáltok.(A kulcsot előre megbeszélt helyen kell hagyni).

K: Mikor kapom meg a kulcsot?
V: A helyszínen, a kollégánk adja át a megbeszélt időben. Ha te szeretnéd fogadni (egyedül) a partnered, akkor a kulcsot előbb is át veheted (itt nem órákra gondolunk, hanem 10-15 perccel a megbeszélt idő előtt).

K: Akkor van ott valaki a lakásban?
V: Nincs, a lakás üres. Csak ketten lesztek.

K: Az árak hány emberre vonatkoznak?
V: A listaáraink minden esetben páronként értendők! Tehát rád és a partneredre vonatkoznak. (A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba!)

K: Mi hárman szeretnénk menni. Van rá mód?!
V: Nincs. A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba! Továbbá prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket SEM fogadunk az apartmanjainkban!

K: Összetörtem valamit, mi a teendő?
V: Ha ilyen történik, kérlek jelezzétek. A kárt természetesen meg kell téríteni. Bármiféle komolyabb (szándékos) rongálás, eltulajdonítás/lopás automatikus feljelentést von maga után!

K: Nagyobb rendetlenséget hagytunk magunk után. Mi a teendő?
V: Az extra takarításnak extra költsége van, aminek a díja: 2000Ft.

K: Használhatunk olajat a lakásban?
V: Nem! Az ágynemű rosszul viseli az olajat. Egy garnitura ára: 5000Ft Ez érvényes a matracra is (mármint az hogy vigyázzatok rá!)! Tehát ha valaki a matracot, illetve az ágyneműt olyan szinten koszolja össze (nem csupán olajjal!) ami hagyományos mossásal nem szedhető már ki, meg kell térítenie az árát!

K: Dohányozhatunk az apartmanban?
V: Nem! A dohányzás az apartmanokban tilos! A kertben lehet dohányozni, a lakásokban sehol sem!

K: El kell mosnunk a poharakat, tányérokat amiket használtunk?
V: Nem! A mosogatás a mi dolgunk. Nektek csak jól kell érezni magatokat.:-)

K: E-mailben is foglalhatok?
V: Nem. Foglalni csak telefonon, számkijelzéssel tudsz! (Rejtett számos hívásokat, vezetékes vagy munkahelyi számokat nem veszünk fel!)

K: Szabad e gyertyát gyújtani?
V: A tűzveszély, illetve a nehezen eltávolítható faggyú miatt a GYERTYA GYÚJTÁS TILOS!

K: Nem jött el a partnerem, valami közbe jött. Mi a teendő?!
V: A foglalás szóbeli szerződésnek minősül! A foglalást 24 órán belül már nem mondhatod le! Azt vagy aznap, vagy legközelebb ki kell fizetned (vagy átutalással is rendezheted)! Ha még időben jelzed (előző nap 12óráig díjmentesen lemondhatod a foglalást) akkor törlünk és nincs semmi anyagi vonzata a dolognak.

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni?
V: - Zárt udvarban elrejtve a kíváncsi szemek elől